Skalikėliai

Nuostabūs lietuvių skalikų veislės šuniukai laukia naujų kompanionų medžioklėse ir draugų namuose. Skalikai yra puikūs medžiokliai, draugai ir sargai namuose. Vadoje yra 1 kalytė ir 4 patinėliai. Šuniukai tikrai gražių ir gerų medžioklių palikuonys, gimę 2011.06.19, turėsiantys LKD dokumentus.

Šuniukų mama nepaprasto grožio kalytė Opė, Vidmanto Gendvilo iš Plungės, du kartus laimėjusi lietuvių skalikų parodas kaip gražiausia veislės atstovė, turinti 2 (CAC) serifikatus, kaip kandidatė į Lietuvos chempionės titulą. Mama ne tik puikiai vertinama parodose, bet ir puiki medžioklė, turinti II ir III laipsnio diplomus voljere su šernu. 2010 spali laimėjo skalikų porų lauko bandymus voljere su šernu.

Šuniukų tėvas Agas (Aidas), Renaldo Kaupo iš Panevėžio, aktyviai madžiojantis varyminėse medžioklėse, tvirto sudėjimo šuo. Turintis 3 eksterjero įvertinimus puikiai ir 1 labai gerai, 2 III laipsnio diplomus voljere su šernu, I ir III laipsnio diplomus sekant dirbtiniu sužeisto žvėries kraujo pėdsaku.

Norintys daugiau sužinoti apie šuniukų tėvą teiraukitės tel.867712631, mamą ar šuniukus tel.868215715

Įrašas paskelbtas temoje Šunų vados. Išsisaugokite pastovią nuorodą.